درباره دسته بندی خانواده و امور حسبی
بسیاری از حقوق دانان هنر خویش را در این می دانند که از صنایع ادبی و منطقی برای دست یافتن به مفهوم قانون و منظور قانونگذار استفاده نمایند. و هرچه وکیل در به کارگیری این ابزارها ماهرتر باشد، در انتساب گفته خود به قانون موفق تر است. حقوق زنده را باید از دهان وکیل شنید که او پاسدار عدالت است. احترام به قانون شرط نخستین نظم است و امنیت حقوقی زاده آن ؛ ولیکن وکیل در جستجوی هدف والاتری است و می خواهد در درون نظم به عدالت دست یابد؛ مرزها را نشکند اما در راهی که می رود با چشم باز و به لطافت گام بردارد. بنده بعنوان عضوی از جامعه وکلا با ۱۶ سال سابقه قلم زدن در این وادی مفتخرم در حوزه خانواده و امور حسبی همراهتان باشم.
موضوعات خانواده و امور حسبی
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
سلام اگه طلاق گرفته شده باشه و مهریه بخشیده نشده باشه بعد طلاق میشه مهریه گرفت؟
سلام اگر زوجه هنگام طلاق مهریه را بذل نکرده باشد یا بخشی از ان را بذل کرده باشد،پس از طلاق زوجه هر موقع که بخواهد نسبت به قسمتی که بذل نشده میتواند اقدام نماید.
سلام.یکی از دوستانم مدتی با اقایی بصورت صیغه موقت شش ماهه ازدواج کرده بود.از اون اقا باردار شده و الان هفت ماه از بارداریش میگذره،اون اقا بچه رو گردن نمیگیره میخوام بدونم ایا ارث به فرزندان ازدواج موقت تعلق میگیره یا نه؟
سلام دوست عزیز فرزند ناشی از ازدواج موقت به والدین خود ملحق شده و از انها ارث میبرد،به عبارتی در خصوص ارث بردن فرزندان تفاوتی میان ازدواج دائم و موقت نیست.
سلام.ببخشید چند وقتی هستش که همسرم بهم خیانت میکنه و مدارک زیادی علیهش جمع کردم ولی یکی از دوستام میگفت اگه طلاق بگیری مهریت هیچی میشه واسه همین موندم چکار کنم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید.
با عرض سلام در خصوص سوال مطرح شده باید عرض نمایم مهریه بعنوان یک دین برعهده زوج می باشد و شما بعد از صدور و اجرای حکم طلاق نیز می توانید مهریه را از زوج مطالبه نمایید و طلاق مانع دریافت مهریه نمی باشد.
سلام.اقای وکیل بنده مالی را به مادرم هبه نمودم و متاسفانه بعد از یک هفته مادرم فوت نمود ایا امکان برگرداندن مالم را دارم یا خیر؟ ممنون میشم پاسخ بدهید
عرض سلام و ادب وفق ماده 805 قانون مدنی: بعد از فوت واهب(هبه دهنده) یا متهب(هبه گیرنده) رجوع ممکن نیست. لذا در فرض سوال جناب عالی با فوت مادر محترمتان امکان رجوع از هبه برای شما وجود ندارد
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.