contact

وکیل طلاق کیست؟

دپارتمان حقوقی - دسته بندی: خانواده و امور حسبی

سوالات مطرح شده
1
وکیل طلاق کیست؟

وکیلی که پس از اخذ مدارک دانشگاهی و پروانه وکالت به صورت تخصصی در زمینه امور حقوقی به ویژه دعاوی خانوادگی و طلاق قبول وکالت کرده و در حدود وکالت با دریافت اجرت مشخص جهت تامین منافع موکل خود اقدام کند، به وکیل طلاق مشهور و مورد قبول است. به عبارت دیگر وکیل طلاق شخصی حقوقی بوده که تخصص خاص او در زمینه جدایی و انحلال ازدواج در چهارچوب قوانین اسلامی است.

هر وکیل طلاق دارای وظایف و ویژگی‌های متنوع و مهمی بوده که بر اساس آن‌ها باید اقدام به تعیین و انتخاب یک وکیل متبحر و مجرب در زمینه طلاق نمود. در ادامه به این مسئله که وکیل طلاق کیست؟ و میزان تجارب و خصوصیات مجموعه حقوقی معید برای ارائه خدمات مربوط به طلاق بیشتر پرداخته می‌شود.

2
وظایف وکیل طلاق

وظایف و عملکرد وکیل طلاق بر اساس حدود و اختیاراتی که موکل او بدهد انجام می‌شود. همچنین هر وکیل پایه یک دادگستری دارای وظایف و مسئولیت‌های معین و تعریف شده‌ای است و موضوع وکالت در انجام این وظایف اهمیت زیادی دارد. از جمله چند وظیفه اصلی و مهم وکلای طلاق نیز عبارتند از:

  •  ارائه مشاوره حقوقی به موکل

وکیل طلاق ابتدا به عنوان یک مشاوره برای موکل خود نقش داشته و وظیفه بررسی و ارزیابی ابعاد مختلف شکایت و نحوه طرح مسئله طلاق برای موکل نیز از وظایف اصلی وکیل طلاق است. وکیل با درک شرایط و مشکلات موکل خود، اقدام به ارائه توصیه‌ها و راهکارهای انجام طلاق، اخذ مهریه، حضانت فرزند و تقسیم اموال با صداقت کامل برای موکل خواهد کرد. بنابراین مشاوره او از تجربیات و تخصص او در زمینه امور حقوقی طلاق ناشی بوده و گوش دادن یا عمل کردن به آن‌ها بر عهده موکل است.

  • دفاع از حقوق قانونی موکل

یکی از مهم‌ترین وظایف وکیل طلاق دفاع از حقوق قانونی موکل خود بوده و در این رابطه آشنایی با همه قوانین و تبصره یا بندها درباره طلاق اهمیت زیادی دارد. وکیل باید بتواند که در مواقع ضروری و لازم دفاعیه حقوقی و درخواست های تجدید نظر یا اسناد لازم را برای نتایج مثبت برای موکل خود تهیه و به دادگاه تقدیم کند.

  • انجام وظایف اجرایی

نقش اجرایی وکیل طلاق نیز جزء وظایف دقیق و مهم او است. مدیریت فرایند طلاق از طریق دادگاه بر عهده وکیل طلاق بوده و باید توافقات انجام شده در این زمینه با دقت وکیل انجام شود. همچنین باید اسناد و مدارک معتبر و قانونی در این شرایط تهیه گردد. تنظیم دادخواست، لایحه، شکوائیه و دیگر موارد لازم در خصوص موضوع وکالت و آغاز فرایند دادرسی با ثبت درخواست نیز از نقش‌ها و وظایف اجرایی وکیل طلاق است.

  • حضور وکیل طلاق در مراحل مختلف

جهت انجام امور و موارد مختلف وکالت حضور وکیل در دادگاه، شعبه‌های قضایی، مراجع دولتی و غیر دولتی و یا نهادهای داوری لازم است. همچنین حضور در جلسات به نیابت از موکل از شروع شکایت تا ختم دادرسی و انجام هر گونه واخواهی، تجدید نظر خواهی و یا اعتراض به رای دادگاه نیز از دیگر وظایف وکیل طلاق است.

  • کمک به دریافت مهریه و حق حضانت فرزند

از وظایف دیگر و البته مهم و پر چالش وکلای طلاق، گرفتن حضانت فرزند برای موکل خود یا اخذ مهریه مطابق شرایط و قواعد حقوقی است. با توجه به اولویت و اهمیت این موارد در فرایند طلاق، افراد برای گرفتن و پیدا کردن وکیل طلاق خوب جستجو و تحقیق زیادی می‌کنند.

3
ویژگی های یک وکیل طلاق خوب

برای پیدا کردن وکیل طلاق خوب باید از برخی ویژگی‌ها و فاکتورها درباره این کارشناسان و متخصصان حقوقی اطمینان حاصل کرد. بنابراین برخی از مهم‌ترین ویژگی های یک وکیل طلاق خوب عبارتند از:

  • تجربه و تخصص بالای وکیل طلاق

مهم‌ترین ویژگی یک وکیل عالی و ممتاز برای حل و فصل پرونده‌های مربوط به طلاق، تجربه، دانش و تخصص او در این زمینه است. زیرا انتخاب وکیلی که بر اساس تجربه دارای بیشترین تسلط بر قوانین و آشنایی با همه حق و حقوق طرفین بوده بسیار مهم است.

  • قدرت بیان، مذاکره و دفاع از موکل

برخورداری از قدرت بیان عالی برای دفاع مطلوب از موکل از ویژگی ها و نقاط قوت یک وکیل متبحر در زمینه طلاق است. همچنین انجام مذاکره با واسطه‌گری وکیل طلاق در روند و نتیجه نهایی بهتر پرونده تاثیر زیادی خواهد داشت. این ویژگی ها به ویژه در جلسات دادگاه و در کسب حقوق موکل تاثیر و نقش زیادی دارند.

  • امکان اعتماد و ارتباط با وکیل طلاق

ایجاد یک رابطه خوب و اعتماد بین دو طرف وکیل و موکل برای درک شرایط و تامین بهترین نتایج از پرونده نیز اهمیت زیادی دارد. وکیل باید ارتباط مناسبی با موکل خود در هر شرایطی داشته باشد و باید بتواند که در اولین جلسات با موکل خود اعتماد و رضایت او را جلب کند.

  • ایجاد آگاهی درباره هزینه و شرایط مالی

آگاهی از هزینه های قانونی و شرایط پرداختی پیش از تعهد و بستن قرارداد به وکیل طلاق از بروز مشکلات مالی آتی بین طرفین می‌ تواند بسیار جلوگیری کند. از طرفی این هزینه به سخت یا پیچیده بودن پرونده و مدت زمان لازم برای حل آن بستگی دارد اما بهتر است که از قبل توافق دو طرفه بین موکل و وکیل طلاق انجام شود.

  • بازخورد و توصیه ها درباره وکیل طلاق

برای پیدا کردن یک وکیل ممتاز و کاربلد ارزیابی و بررسی پیشینه وکیل از طریق مراجعان و موکل‌ های آن ها بسیار کمک کننده خواهد بود. بنابراین بررسی توصیه ها و نظرات مراجعین قبلی از ویژگی های یک وکیل طلاق خوب است.

  • مسئولیت پذیری و تسلط به قوانین

پیگیری مداوم پرونده و تسلط به همه مفاد، بندها و قواعد کلی و جزئی مدنی و خانوادگی و حقوق طلاق زوجین از دیگر ویژگی‌های لازم برای انتخاب وکیل پایه یک دادگستری برای امر طلاق است. وجود این موارد و خصوصیات ممتاز و برتر در گروه وکلای معید باعث اطمینان راحت به این وکلای طلاق خواهد شد.

4
اهمیت دریافت کمک از وکیل طلاق چیست؟

امروزه با افزایش آمار طلاق و گسترده شدن مشکلات والدین و خانواده‌های مختلف به دلایل مسائل طلاق، مهریه، حضانت و این گونه موارد که به دانش و تسلط بر اصطلاحات خاص در این زمینه نیاز است، بیشتر کمک و دریافت مشاوره از وکلای طلاق را لازم می‌نماید. از طرفی شناخت وظایف و آگاهی از اینکه وکیل طلاق کیست و چه اختیاراتی می‌تواند داشته باشد برای همه افرادی که با این مشکلات مواجه هستند بسیار ضروری است. دریافت کمک از وکلای طلاق باتجربه و متخصص برای هر زوجی که قصد طلاق و جدایی دارند زمانی بیشتر است که این افراد هیچ دانش و مهارتی در زمینه مسائل حقوقی نداشته و توانایی طرح مشکل خود از مراجع قضایی را ندارند.

5
مهارت های لازم برای یک وکیل طلاق خوب چیست؟

تا اینجا با این مفهوم که وکیل طلاق کیست و چه وظایف و ویژگی‌ هایی باید داشته باشد، آشنا شدیم. با این وجود مهارت‌هایی لازم است که یک وکیل عالی باید از همه این موارد برخوردار باشد تا پرونده با بهترین نتایج مثبت و مورد نظر موکل خاتمه یابد. بنابراین یک وکیل طلاق باید دارای تخصص حقوقی گسترده و عمیق در قوانین خانواده و همچنین دانش کافی از مسائل مربوط به طلاق در سطوح گسترده باشد. مهارت مذاکره و مهارت‌های ارتباطی که بتواند مسائل را به زبان ساده و عرف برای موکل توضیح دهد نیز از دیگر موارد لازم برای وکلای طلاق است. برخورداری از درک احساسی و شناخت نیازهای موکل در زمان‌های مختلف از نظر عواطف و احساسات و مهارت برخورد با این موارد نیز برای هر وکیل مجرب و کاردان ضروری است.

6
مراحل رسیدگی به پرونده طلاق توسط وکیل

وظایف وکیل طلاق ایجاب می کند که مراحل و پروسه انجام طلاق را در کمترین زمان و با بهترین نتیجه برای موکل خود به همراه طرح و مشورت درباره عواقب عملکرد و درخواست های آن انجام دهد. از طرفی همکاری و ارتباط مداوم بین وکیل و موکل و انجام به ترتیب و دقیق برخی مراحل برای فرایند جدایی، دریافت مهریه و یا حضانت بسیار لازم است. این مراحل رسیدگی به پرونده توسط وکیل طلاق و با همکاری موکل عبارتند از:

  • انجام مشاوره اولیه با بررسی شرایط موکل و راهنمایی لازم و ابتدایی جهت دنبال کردن پرونده طلاق
  • تهیه نوشته ها اسناد و اوراق دعوا توسط وکیل طلاق
  • تقدیم اسناد و مدارک به دادگاه برای ثبت رسمی پرونده موکل
  • انجام مذاکره و توافق برای تعیین و دستیابی به نفقه، حضانت، تقسیم دارایی و دیگر موارد
  • رسیدگی به ابهامات و عدم توافقات طرفین پرونده طلاق با شرکت در دادگاه و دفاع از موکل

7
نتیجه گیری

شناخت ویژگی های یک وکیل طلاق خوب در رسیدن به اهداف زوجین و حل و فصل منصفانه پرونده های طلاق در کنار پیدا کردن و انتخاب بهترین وکیل اهمیت زیادی دارد. وکیل طلاق وظایف مختلف و مهمی در رابطه با موکلان خود داشته که باید در همه پرونده ها طبق نظم و مراحل معین به انجام آن ها دقت و حداکثر تلاش را داشته باشد. همچنین وکیل طلاق باید مطابق قوانین و با تسلط به همه مسائل حقوقی و خانوادگی اقدام به مشاوره و حل پرونده های طلاق نماید.

گروه وکلای معید برای حل و انجام پرونده طلاق و ارائه بهترین مشاوره های کاربردی در این زمینه، بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال برترین و متخصص‌ترین وکیل طلاق هستند. در این مقاله نیز با کمک نظرات و مشاوره ممتاز وکلای معید به این سوال که وکیل طلاق کیست و چه وظایف و خصوصیاتی دارد پرداخته شد.

 مجموعه حقوقی معید یکی از بهترین مجموعه‌های حقوقی تهران است که وکلای خانواده این مجموعه همه این ویژگی‌ها را دارند. بنابراین برای انتخاب بهترین وکیل خانواده در تهران، می‌توان از مجموعه حقوقی معید کمک گرفت که بهترین خدمات را با مناسب‌ترین قیمت انجام می‌دهد.

8
سوالات متداول

1-بهترین وکیل طلاق کیست؟

وکیل طلاق باید صبور و مسئولیت پذیر و با قوانین مدنی و خانوادگی به ویژه در زمینه طلاق و مسائل وابسته به آن آگاهی و تسلط داشته باشد و از قدرت مذاکره و مهارت های لازم نیز برخوردار باشد.

2- هزینه اخذ وکیل طلاق چقدر است؟

هزینه و اجرت پرداختی به وکیل به عوامل مختلفی مانند تجربه و تخصص وکیل، روند پرونده و زمانی که صرف حل آن می شود بستگی دارد و باید این توافق قبل از ثبت پرونده بین وکیل طلاق و موکل او انجام شود.

3-ویژگی های یک وکیل طلاق خوب و کاردان چیست؟

تجربه و تخصص، قدرت بیان و مذاکره، ایجاد روابط مناسب و اعتمادسازی برای موکل از خصوصیات مهم و لازم برای انتخاب و پیدا کردن یک وکیل طلاق خوب است که البته این موارد به عنوان وظایف وکیل طلاق نیز محسوب می‌ شوند.

 وظایف وکیل طلاق در تهران

نظرات درباره مقاله وکیل طلاق کیست؟

دیدگاه کاربران

دیدگاه کاربران

افزودن دیدگاه
bg

موضوعات مرتبط

موضوعات مرتبط

آشنایی با مفهوم عقد یا قرارداد

10 آذر 1401

انواع شرکت های تجاری

11 آذر 1401

استرداد هدایایی دوران نامزدی

07 آذر 1401

استرداد هدایایی دوران نامزدی

07 آذر 1401

نحوه وصول چک | 0 تا 100 مراحل وصول چک با تصویر

09 آذر 1401

وکیل ثبت شرکت در تهران

11 آذر 1401