contact

انواع تخصص وکیل

دپارتمان حقوقی - دسته بندی: قراردادها

سوالات مطرح شده
1
انواع تخصص وکیل

ممکن است همه ما با مسائل و مشکلات حقوقی مواجه شویم که به منظور حل و برطرف شدن آن‌ها به وکیل متخصص نیاز داشته باشیم. معمولا امروزه وکلا فعالیت خود را به یک یا چند موضوع محدود می‌کنند و دانش و تجربه خود را در یک زمینه ارتقا می‌دهند تا بتوانند به حل سریع‌تر و بهتر مشکلات موکلین خود کمک کنند. به همین دلیل لازم است که با انواع تخصص وکیل آشنایی پیدا کرده و سپس با توجه به مسئله و مشکل به وجود آمده، از وکیلی متخصص در آن زمینه کمک گرفت.

همه وکلا در رشته‌های حقوقی یا رشته‌های مربوطه تحصیل نموده‌اند و پروانه وکالت دریافت کرده‌اند اما معمولا وکلا دانش و اطلاعات و تخصص خود را در یک زمینه افزایش می‌دهند و تنها به پرونده‌های آن موضوع رسیدگی می‌کنند. به همین دلیل وجود و بهره‌مندی از دانش و تخصص وکلا برای رسیدگی به امور حقوقی و کیفری بسیار کمک‌کننده است و می‌توانند از حق و حقوق موکلین خود به خوبی دفاع کنند. از انواع تخصص وکیل می‌توان به وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل چک وسفته، وکیل مهاجرت، وکیل قراردادها، وکیل شرکت و غیره اشاره نمود که ما در این مقاله به معرفی انواع تخصص وکیل می‌پردازیم، پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

همچنین در صورتی که شما نیز به وکلایی متخصص حرفه‌ای و با تجربه در زمینه‌های گوناگون نیاز داشته باشید، می‌توانید از مجموعه حقوقی معید که از دپارتمان‌های مختلفی با موضوعات مختلف تشکیل شده است و در هر دپارتمان نیز وکیلی متخصص و باتجربه فعالیت دارد، کمک بگیرید. توصیه می کنیم مقاله برای وکیل شدن از کجا شروع کنیم را از مجموعه ما برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه نمایید.

2
انواع وکیل را بشناسیم

دسته‌بندی‌های مختلفی برای انواع وکیل از نظر حوزه فعالیت و تخصص وجود دارد که لازم است که همه ما ابتدا انواع وکیل را بشناسیم و با توجه به مشکل و مسئله خود، از وکیل مناسب کمک بگیریم. در ادامه انواع وکیل از نظر تخصص معرفی شده است.

2-1 وکیل متخصص حوزه خانواده

وکیل خانواده وکیلی است که فعالیت خود را به موضوعات و دعاوی خانوادگی اختصاص داده است. وکیل خانواده وکیلی است که در مورد همه مسائل و قوانین و مقررات مربوط به حوزه خانواده دانش و اطلاعات کافی دارد و به پرونده‌های این زمینه رسیدگی می‌کند. موضوعات خانوادگی گستردگی زیادی دارند که از جمله آنها می‌توان به مهریه، طلاق، نفقه، حضانت و غیره اشاره نمود. با اعطای وکالت محضری به وکیل خانواده، حل مشکلات خانوادگی سریع‌تر و راحت‌ار صورت خواهد گرفت.

2-2 وکیل متخصص حوزه املاک

وکیل متخصص حوزه املاک یا وکیل ملکی شخصی متخصص و با تجربه است که به همه موضوعات و مسائل مربوط به املاک و دعاوی مربوط به آن‌ها تسلط دارد. همچنین به منظور خرید و فروش املاک باید قوانین ملکی نیز رعایت شوند که به این منظور می‌توان از وکیل ملکی کمک گرفت. علاوه بر خرید و فروش در حوزه املاک، برای فعالیت و سرمایه‌گذاری در این زمینه نیز کمک گرفتن از وکیل باعث تصمیم گیری‌های صحیح و موفقیت در این زمینه می‌شود.

2-3 وکیل متخصص حوزه قراردادها

تنظیم قرارداد شرایط و قوانین خاص خود را دارد و ممکن است دعاوی و مشکلاتی در رابطه با قراردادها به وجود آید که رسیدگی به همه این امور، مستلزم داشتن دانش و اطلاعات حقوقی کافی در این زمینه است. وکیل قرارداد با دانش و تجربه کافی که در این زمینه دارد، در مسائلی مانند، تنظیم قرارداد، امضای قرارداد، فسخ قرارداد و همه امور این زمینه می‌تواند کمک زیادی به موکلین خود کند. همچنین کمک گرفتن از وکیل قرارداد باعث کاهش خسارت و جلوگیری از کلاهبرداری‌ها می‌شود.

2-4 وکیل متخصص حوزه انحصار وراثت

معمولا افرادی که میراث و اموالی از وارثان خود به ارث برده‌اند، برای دریافت ارث و یا تقسیم آن دچار اختلاف و مشکل می‌شوند که بروز این اختلافات باعث پیچیده و طولانی‌تر شدن انحصار وراثت و تقسیم ارث می‌شود. اما به کمک وکیل متخصص حوزه انحصار وراثت که با همه مراحل قانونی و اقدامات لازمی که باید صورت گیرد، آشنایی دارد، انحصار وراثت و حل اختلافات وراث به راحتی و در زمانی سریع‌تر صورت خواهد گرفت.

2-5 وکیل متخصص حوزه شرکت‌ها

همه شرکت‌ها با چالش‌ها، موانع و مسائل و موضوعات مختلفی مواجه می‌شوند که به منظور انجام اقدامات صحیح و سریع در همه موارد، باید از دانش، تخصص و تجربه کافی برخوردار بود که وکیل متخصص در حوزه شرکت با همه این امور و نحوه انجام صحیح آن‌ها آشنایی کامل دارد. وکیل شرکت با دانش و تخصصی که در اختیار دارد به دستیابی اهداف شرکت‌ها کمک می‌کند و تاثیر زیادی در کاهش مشکلات شرکت خواهد داشت.

2-6 وکیل متخصص حوزه چک و سفته

چک و سفته دو نوع از اسناد پر استفاده و کاربردی در دنیای امروزی هستند اما ممکن است که اختلافات و مشکلاتی در رابطه با این اسناد به وجود آید و صادر‌کننده یا گیرنده چک و سفته با مشکلاتی مواجه شود. قوانین زیادی در رابطه با چک و سفته وجود دارد که لازمه حل هر مسئله و یا مشکلی که در رابطه با این موضوع وجود دارد، داشتن اطلاعات کافی در مورد قوانین است که وکیل متخصص حوزه چک و سفته با همه قوانین مسلط بوده و به حل مشکلات این زمینه کمک می‌کند.

2-7 وکیل متخصص حوزه مهاجرت

مهاجرت کردن به هر کشور و به هر روشی، قوانین، شرایط و الزامات خاص خود را دارد و مسئله مهاجرت جزو مسائل حساس و پیچیده‌ای است که برای موفقیت در آن، بهتر است که از شخصی متخصص و ماهر در این زمینه کمک گرفت که اطلاعات بالایی نیز داشته باشد. وکیل متخصص در حوزه مهاجرت، وکیلی است که فعالیت خود را به این حوزه اختصاص داده است و به افرادی که قصد مهاجرت دارند کمک می‌کند که همه مراحل را به درستی انجام دهند و دچار مشکل نشوند.

2-8 وکیل متخصص حوزه دیه

دیه مطابق شرایط تعیین شده از طرف قوه قضائیه مشخص می‌شود و شدت جراحت نیز در محاسبه میزان دیه مؤثر است. به همین دلیل افرادی که درگیر دریافت دیه یا پرداخت آن هستند، باید از وکیل متخصص در حوزه دیه برای مشخص کردن مبلغ و سایر امور کمک بگیرند. دانش و اطلاعاتی که وکیل دیه دارد، باعث حل اختلافات و مسائل این زمینه می‌شود و تسریع در روند پرونده‌های این چنینی را به دنبال خواهد داشت.

2-9 وکیل متخصص حوزه سیاست

فرقی نمی‌کند که شما فردی سیاسی باشید یا خیر، درهر صورت ممکن است که با مسائل سیاسی درگیر شوید و به منظور حل مشکلات و مسائل خود به وکیل این حوزه نیاز پیدا کنید. وکیل سیاسی شخصی است که دارای تبصره ماده 48 قانون بوده و تنها وکلای داری این شرایط حق رسیدگی به پرونده‌های سیاسی را دارند. وکیل سیاسی با هم قوانین و مقررات و الزامات حوزه سیاست آشنایی دارد و به حل و برطرف شدن مشکلات افرادی که درگیر این مسائل شده‌اند کمک می‌کند.‌

2-10 وکیل متخصص حوزه بین الملل

فارغ‌التحصیلان رشته حقوق بین الملل که حداقل به 50 پرونده در این زمینه رسیدگی کرده‌اند، حق دخالت در پرونده‌های این زمینه را دارند. وکیل متخصص حوزه بین الملل، با قوانین و حقوق سایر کشورها مسلط است و به افرادی که درگیر این مسائل شده‌اند، کمک می‌کند.

3
وکیل رسمی دادگستری چه کسی است و چه وظیفه‌ای دارد

قبل از اینکه با انواع تخصص وکیل آشنا شوید، بهتر است که ابتدا بدانید که وکیل رسمی دادگستری چه کسی است و چه اقداماتی انجام می‌دهد. وکیل رسمی دادگستری شخصی است که در رشته حقوق و یا رشته‌های مرتبط با حقوق تحصیل نموده است و پروانه وکالت را دریافت کرده و در یکی از کانون‌های وکالت دادگستری عضویت دارد.

وکیل رسمی دادگستری شخصی است که از حق افراد حقیقی یا حقوقی، دولتی و غیردولتی و به صورت کلی موکلین خود دفاع می‌کند و یا به امور و مسائل حقوقی آنها رسیدگی می‌نماید. وکیل رسمی دادگستری با توجه به تخصصی که دارد به پرونده‌های مربوط به حوزه فعالیت خود رسیدگی می‌کند و به موکل خود کمک می‌کند تا بتواند حق و حقوق خود را پس بگیرد و در دادگاه و مراجع قضایی از آن دفاع می‌کند.

4
نتیجه‌گیری

درگیری با مسائل و امور حقوقی و کیفری ممکن است که برای همه افراد بروز دهد و لازم است نه به منظور حل همه این مسائل و مشکلات، دانش و تخصص کافی وجود داشته باشد. قانون نیز به هر مسئله‌ای به صورت مجزا پرداخته است و همه افراد باید باتوجه به قانون و مسئله و مشکلی که دارند از حق و حقوق خود دفاع کنند. همچین به منظور حل سریع‌تر و راحت‌تر هر مسئله‌ای نیز می‌توان از وکیل کمک گرفت. زیرا وکیل شخصی است که دانش و تخصص کافی در اختیار دارد و از حق و حقوق موکل دفاع می‌کند.

توصیه می کنیم مقاله چگونه وکیل حرفه ای شویم؟ را از مجموعه ما برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه نمایید.

وکیل رسمی دادگستری نیز وکیلی است که با گذراندن تحصیلات خود در رشته حقوق و رشته‌های مربوطه، پروانه وکالت اخذ نموده است و در انجام صحیح امور مختلف به موکلین خود کمک می‌کند و یا به در حل مشکلات، راه حل‌ها و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.در حال حاضر وکلا فعالیت خود را به یک موضوع اختصاص می‌دهند و دانش و اطلاعات خود را در آن زمینه ارتقا می‌دهند و تنها به پرونده‌های مربوط به حوزه فعالیت خود رسیدگی می‌کنند. وکیل از نظر تخصص انواع مختلفی دارد که از جمله آن عبارتنداز، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل چک و سفته، وکیل مهاجرت، وکیل قراردادها، وکیل شرکت و غیره که ما در این مقاله به معرفی انواع وکیل پرداختیم.

وجود وکیل برای زمینه‌های مختلف بسیار کمک‌کننده است اما باید تلاش نمود تا بهترین وکیل را انتخاب کرد‌. مجموعه حقوقی معید نیز یکی از مجموعه‌های معتبر حقوقی است که از دپارتمان‌هایی با موضوعات مختلف تشکیل شده است و در هر دپارتمان نیز وکلایی متخصص و باتجربه فعالیت دارند که بهترین خدمات را به موکلین عرضه می‌کنند.

5
سوالات متداول

1- وکیل رسمی دادگستری چه کسی است؟

وکیل تحصیل کرده در رشته حقوق یا سایر رشته‌های مربوطه که پروانه وکالت را دریافت نموده و در کانون وکلا عضویت‌دار،د وکیل پایه یک دادگستری است.

2- وکیل رسمی دادگستری چه اقداماتی انجام می‌دهد؟

به صورت کلی وکیل رسمی دادگستری از حق و حقوق موکلین خود از جمله افراد حقیقی و حقوقی و نهادهای دولتی و غیردولتی دفاع می‌کند و به انجام صحیح اقدامات آن‌ها یا حل سریع‌تر و راحت‌تر مشکلات آن‌ها کمک می‌کند.

3- انواع تخصص وکیل کدام‌اند؟

هر کدام از وکلا در حوزه خاصی فعالیت دارند که برخی از انواع تخصص وکیل عبارتنداز، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل چک و سفته، وکیل مهاجرت، وکیل دیه، وکیل سیاسی، وکیل بین الملل، وکیل چک و غیره.

انواع وکیل را بشناسیم

نظرات درباره مقاله انواع تخصص وکیل

دیدگاه کاربران

دیدگاه کاربران

افزودن دیدگاه
bg

موضوعات مرتبط

موضوعات مرتبط

آشنایی با مفهوم عقد یا قرارداد

10 آذر 1401

انواع شرکت های تجاری

11 آذر 1401

استرداد هدایایی دوران نامزدی

07 آذر 1401

استرداد هدایایی دوران نامزدی

07 آذر 1401

نحوه وصول چک | 0 تا 100 مراحل وصول چک با تصویر

09 آذر 1401

وکیل ثبت شرکت در تهران

11 آذر 1401