دپارتمان کیفری
درباره دپارتمان
درباره دپارتمان
به جهت نقش به سزای وکیل در پیشبرد پرونده های کیفری در کلیه ابعاد از چگونگی طرح شکواییه، دفاع، ابراز ادله، اعتراضات،استفاده از نهادهای ارفاقی و .. لذا گروه وکلای معید با درک عمیق از حضور موثر وکیل در کنار موکل و با برگزاری جلسات بررسی پرونده موکل با جمعی از وکلای مجرب و متخصص کمک شایانی در حفظ حقوق موکل چه در جایگاه شاکی و چه در جایگاه متهم به جهت جلوگیری از تضییع حقوق افراد داشته و همواره در صدد اخذ بهترین نتیجه در کمترین زمان در راستای حفظ حقوق موکل بوده و با رعایت اصول حرفه ای ، همواره آماده ارائه خدمات مشاوره و وکالتی در پرونده های کیفری اشخاص می باشد.
موضوعات دپارتمان
موضوعات دپارتمان
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
آیا استفاده از پنجه بکس و شوکر برقی یا اسپری فلفل نیز جزء جرم تهدید با سلاح سرد است؟
بله وقتی برای تهدید و تجاوز به جان و مال افراد از این ادوات و سلاح ها استفاده گردد مطابق قانون جرم و مجازات معینی برای فرد صادر خواهد شد زیرا تنوع ابزار و سلاح سرد زیاد بوده اما مشهورترین و بیشترین موارد رایج در این مقاله مطرح شد.
مجازات جرم تهمت زدن به دیگران چیست؟
این مجازات شامل حبس، جریمه نقدی، شلاق و یا ترکیبی از این موارد با توجه به نظر دادگاه و پرونده افراد بوده ولی بین ۳ ماه تا ۱۸ ماه، بیش از هفتاد ضربه شلاق و جزای نقدی نسبتاً سنگین برای مجازات تهمت در قوانین لحاظ شده است.
منظور از جرم تهمت زدن چیست؟
وقتی فردی اتهام ارتکاب و عمل به یک جرم را به دیگری نسبت دهد بدون اینکه مدارک یا شواهد کافی برای اثبات آن داشته باشد به جرم تهمت زدن به دیگران مشمول مجازات خواهد بود.
اولین کار برای طرح شکایت از تهمت زدن چیست؟
ثبت نام در سامانه ثنا و طرح شکوائیه از طریق سامانه قضایی برای این جرم اولین و مهم ترین اقدام برای پیگیری این شکایت برای افراد شاکی است.
چرا باید از وکلای کیفری برای پرونده های تهدید به مرگ استفاده کرد؟
زیرا به کمک وکیل حق به حقدار رسیده و هر کس بهترین مجازات جرم خود را خواهد چشید از طرفی در پرونده های جرم تهدید به مرگ وکیل کیفری با تخصص و تجارب خود بهترین رای را از قاضی برای پرونده موکل خود در کمترین زمان و با حداقل پیچیدگی و سختی دریافت خواهد کرد.
در چه مواردی تهدید به مرگ جرم است؟
وقتی که این عمل از طریق عوامل نا مشروع و با مواردی مانند تلفن، پیامک، لفظی یا با قرار دادن عمدی ظواهری برای تهدید شده همراه باشند، جرم تهدید به مرگ خواهد بود.
مجازات جرم تهدید به مرگ چیست؟
مطابق قوانین جدید و اصلاحات قانونی مجازات این جرم بین یک ماه تا یک سال حبس تعزیری و یا ۷۴ ضربه شلاق بوده که در مواردی نیز این احکام قضایی همراه با جریمه نقدی برای مجرم خواهد بود.
آیا اگر فرد دارای معلولیت شخص سالمی را تهدید کند، مجرم به تهدید است؟
خیر مطابق شرایط تهدید که مطرح شد این مورد به دلیل عدم موثر بودن تهدید و ناتوانی فرد بلا وجه و منتفی است.
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.
حقوق کیفری جرائم علیه اموال
حقوق کیفری جرائم علیه اشخاص