درباره دسته بندی حقوق کیفری جرائم علیه اموال
مطابق آمارهای رسمی بیش از 20 هزار پرونده در سال به دادگاه کیفری وارد شده و متاسفانه، این آمار رو به فزونی است. در نظام کیفری حقوق ایران بیش از 2500 عنوان مجرمانه پیش بینی شده است که این تورم حقوق کیفری موجب شده که بخش کیفری بر اساس نرخ بالای ارتکاب جرائم با حجم بسیاری از پرونده ها مواجه باشد. در مسیر ایجاد و بهره برداری از بخش حقوق کیفری، طیف گسترده ای از ذینفعان حضور دارند که بدین منظور بخش حقوق کیفری به طرق مختلف و در حوزه های مختلف نظیر جرایم علیه اشخاص ، جعل و استفاده از سند مجعول، سرقت ، تبانی ، خیانت در امانت ، کلاهبرداری ، فروش مال غیر، جرایم منافی عفت و غیره به اشخاص حقیقی و حقوقی، خدمات تخصصی کیفری از جمله مشاوره های تخصصی و قبول دعاوی کیفری ارائه می نماید.
موضوعات حقوق کیفری جرائم علیه اموال
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
عناصر حقیقی وقوع جرم خیانت در امانت کدام است؟
مفقودی و گم شدن هر نوع مال امانتی، اتلاف و از بین بردن آن، تصاحب و استعمال در اموال امانت گرفته شده و هر نوع سوء استفاده از مال توسط امین جزء و مصداق جرم خیانت در امانت است.
مزیت اخذ وکیل متخصص خیانت در امانت چیست؟
رسیدن به نتایج مطلوب و مورد نظر موکل با سرعت بیشتر و افزایش احتمال موفقیت در پرونده های جرم خیانت در امانت نیز از مزایای اخذ وکیل است.
شکایت از خیانت در امانت چگونه است؟
در دادگاه صالح کیفری و با تنظیم شکوائیه امکان پیگیری پرونده خیانت در امانت برای افراد دارای این دغدغه وجود دارد.
مجازات جرم خیانت در امانت شامل چه مواردی است؟
این مجازات شامل حد، حبس تعزیری و یا حتی جریمه نقدی برای هر کدام از موارد است.
چند روش اثبات خیانت در امانت وجود دارد؟
در صورت مفقودی، تلف یا تصاحب و تصرف در عین مال توسط امین می توان به روش اقرار، سوگند، علم قاضی یا استفاده از شهود برای اثبات این جرم اقدام کرد.
در چه صورتی امکان رد پرونده خیانت در امانت توسط دادگاه وجود دارد؟
در صورت فقدان شرایط مطرح شده و وقوع موضوع خیانت در امانت که بحث عین مال امانت داده شده است امکان رد آن وجود دارد.
اموال منقول شامل چه مواردی میشوند؟
برخی از اموال منقول عبارتنداز، وسایل نقلیه مانند خودرو و کشتی، مصالح ساختمانی که در بنا استفاده نشده باشند مانند گچ و سیمان و آجر، دیون و قرض، میوههایی که چیده شده باشند، درختانی که با هدف استفاده از چوب بریده شده باشند، کتاب، تلفن، تلویزیون، زیورآلات و غیره.
انواع اموال منقول کداماند؟
اموال منقول شامل دو نوع اموال ذاتاً منقول و اموال در حکم منقول هستند. اموال ذاتاً منقول به اموالی گفته میشود که امکان جابجایی و نقل و انتقال آنها بدون این که آسیبی به خود اموال و محل آنها وارد شود، وجود دارد. برای مثال، تلفن همراه، کتاب، زیورآلات و غیره جزو اموال ذاتاً منقول هستند. اموال در حکم منقول نیز به اموالی گفته میشود که از حیث صلاحیت محاکم در حکم منقول قرار گرفتهاند. برای مثال دیون، اجاره خانه، پیش پرداخت و مواردی از این قبیل نیز اموال در حکم منقول هستند.
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.