دپارتمان کیفری
درباره دپارتمان
درباره دپارتمان
به جهت نقش به سزای وکیل در پیشبرد پرونده های کیفری در کلیه ابعاد از چگونگی طرح شکواییه، دفاع، ابراز ادله، اعتراضات،استفاده از نهادهای ارفاقی و .. لذا گروه وکلای معید با درک عمیق از حضور موثر وکیل در کنار موکل و با برگزاری جلسات بررسی پرونده موکل با جمعی از وکلای مجرب و متخصص کمک شایانی در حفظ حقوق موکل چه در جایگاه شاکی و چه در جایگاه متهم به جهت جلوگیری از تضییع حقوق افراد داشته و همواره در صدد اخذ بهترین نتیجه در کمترین زمان در راستای حفظ حقوق موکل بوده و با رعایت اصول حرفه ای ، همواره آماده ارائه خدمات مشاوره و وکالتی در پرونده های کیفری اشخاص می باشد.
موضوعات دپارتمان
موضوعات دپارتمان
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
مجازات نگهداری و حمل و استفاده از سلاح سرد و گرم چیست؟
مجازات حمل و نگهداری سلاح گرم و سرد، باتوجه به نوع سلاح، نحوه استفاده آن متفاوت است که معمولا حبس و جزای نقدی برای مجرمانی که به این جرم مرتکب میشوند، در نظر گرفته میشود که ما در این مقاله به آن پرداختیم.
انواع سلاح کداماند؟
سلاح دو نوع سرد و گرم دارد که سلاح سرد به سلاحی مانند چاقو و قمه گفته میشود که در هنگام استفاده از آن نشانههایی مانند، حرارت، جرقه و صدا ایجاد نمیشود. سلاح گرم نیز سلاحی مانند تفنگ است که از گاز باروت استفاده میکند و دارای گلوله است و معمولا صدادار است.
اموال منقول شامل چه مواردی میشوند؟
برخی از اموال منقول عبارتنداز، وسایل نقلیه مانند خودرو و کشتی، مصالح ساختمانی که در بنا استفاده نشده باشند مانند گچ و سیمان و آجر، دیون و قرض، میوههایی که چیده شده باشند، درختانی که با هدف استفاده از چوب بریده شده باشند، کتاب، تلفن، تلویزیون، زیورآلات و غیره.
انواع اموال منقول کداماند؟
اموال منقول شامل دو نوع اموال ذاتاً منقول و اموال در حکم منقول هستند. اموال ذاتاً منقول به اموالی گفته میشود که امکان جابجایی و نقل و انتقال آنها بدون این که آسیبی به خود اموال و محل آنها وارد شود، وجود دارد. برای مثال، تلفن همراه، کتاب، زیورآلات و غیره جزو اموال ذاتاً منقول هستند. اموال در حکم منقول نیز به اموالی گفته میشود که از حیث صلاحیت محاکم در حکم منقول قرار گرفتهاند. برای مثال دیون، اجاره خانه، پیش پرداخت و مواردی از این قبیل نیز اموال در حکم منقول هستند.
اموال منقول چیست؟
اموال منقول به اموالی گفته میشود که قابلیت حمل و انتقال و جابجایی از یک مکان به مکان دیگر را داشته باشند. همچنین اموالی منقول محسوب میشوند که با حمل و جابهجایی آنها، هیچ آسیبی به آن محل وارد نکنند و خودشان نیز آسیبی نبینند.
اموال غیر منقول شامل چه مواردی میشوند؟
اموال غیر منقول شامل موارد مختلفی از جمله، خانه، زمین، معدن، مصالح و مواد ساختمانی استفاده شده، محصولات کشاورزی که برداشت نشدهاند، تجهیزات باغداری و کشاورزی، وسایل و تجهیزات آبیاری و غیره.
قانون مدنی، اموال غیر منقول را به چند دسته تقسیم نموده است؟
قانون مدنی اموال غیر منقول را به 4 دستههای مختلف از جمله، اموال ذاتاً غیر منقول، اموال در حکم غیر منقول، اموال غیر منقول شده در اثر عمل انسان و اموال غیر منقول تبعی تقسیم میکند که باتوجه به تعریف هر کدام مالی را شامل میشود.
اموال غیر منقول به چه اموالی گفته میشود؟
اموال غیر منقول به اموالی گفته میشود که قابلیت حمل و جابجایی آنها از یک محل به محل دیگر وجود ندارد و در واقع موقعیت ثابتی دارند. همچنین اموالی که در عمل امکان انتقال آنها وجود داشته باشد اما انتقال آنها، باعث ویرانی یا خرابی محلی که در آن جا قرار گرفتهاند شود و یا خود آنها آسیب ببینند، اموال غیر منقول هستند.
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.
حقوق کیفری جرائم علیه اموال
حقوق کیفری جرائم علیه اشخاص