دپارتمان کیفری
درباره دپارتمان
درباره دپارتمان
به جهت نقش به سزای وکیل در پیشبرد پرونده های کیفری در کلیه ابعاد از چگونگی طرح شکواییه، دفاع، ابراز ادله، اعتراضات،استفاده از نهادهای ارفاقی و .. لذا گروه وکلای معید با درک عمیق از حضور موثر وکیل در کنار موکل و با برگزاری جلسات بررسی پرونده موکل با جمعی از وکلای مجرب و متخصص کمک شایانی در حفظ حقوق موکل چه در جایگاه شاکی و چه در جایگاه متهم به جهت جلوگیری از تضییع حقوق افراد داشته و همواره در صدد اخذ بهترین نتیجه در کمترین زمان در راستای حفظ حقوق موکل بوده و با رعایت اصول حرفه ای ، همواره آماده ارائه خدمات مشاوره و وکالتی در پرونده های کیفری اشخاص می باشد.
موضوعات دپارتمان
موضوعات دپارتمان
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
مجازات سرقت در شب مطابق ماده 656 چه تغییری یافته است؟
بعد از قانون کاهش مجازات جرم تعزیری در تاریخ 1399/2/23، مجازات این بند کاهش یافته است. طبق قانون گذشته، مجازات مشدد مشخص شده در این ماده، شامل حبس بین 6 ماه تا 3 سال و تا 74 ضربه شلاق بود. اما مطابق قوانین جدید این ماده، مجازات جرم سرقت تعزیری، حبس از 3 ماه تا 1 سال و نیم را خواهد داشت.
سرقت در شب مطابق ماده 651 چه مجازاتی داد؟
درصورتی که سرقت در شب رخ دهد و 5 شرط ماده 651 قانون مجازات اسلامی را داشته باشد، مجازات آنها بین 5 تا 20 سال حبس و تا 74 ضربه شلاق خواهد بود. شرایط این ماده عبارتنداز، سرقت در شب واقع شده باشد، سارقین دو نفر یا بیشتر باشند پ، یک یا چند نفر از سارقین، حامل سلاح باشند، در ضمن سرقت شخصی را تهدید کرده یا آزار داده باشند، درصورتی که حرز را شکسته باشند، از کلید ساختگی استفاده کنند و غیره.
مجازات سرقت در شب با مجازات سرقت در روز چه تفاوتی دارد؟
مطابق با مواد 651، 654 و 656 قانون تعزیرات، سرقت در شب، یکی از دلایل و شرایطی است که سبب شدت برخورد و مجازات نسبت به همان سرقت مشابه در روز میشود. درصورتی که سرقت در شب با شرایط دیگری همراه باشد، امکان قرارگیری سرقت از نوع مشدد را فراهم میکند و مجازات سرقتهای مشدد نیز نسبت به سرقت ساده بیشتر است. بنابراین سرقت در شب مجازات سنگینتری نسبت به سرقت در روز دارد.
درصورتی که ارزش بدهی بیشتر از بیست میلیون تومان باشد، باید برای شکایت بدون طلب به کدام مراجع قضایی مراجعه نمود؟
پیگیری و شکایت طلبی که ارزشی بیش از بیست میلیون تومان دارد، در دادگاه عمومی صورت میگیرد.
به چه روشهایی میتوان طلب بدون مدرک را اثبات کرد؟
ازجمله این روشها میتوان به ارسال اظهارنامه از طلبکار به بدهکار، شهادت شهود، ادای سوگند، اقرار و اعتراف بدهکار و استفاده از اماره اشاره کرد.
آیا امکان شکایت طلب بدون مدرک وجود دارد؟
بله، با بکارگیری روشهای دیگر نیز میتوان طلبکار بودن خود را اثبات نمود.
چرا برای رد اتهام سرقت باید از وکیل کمک گرفت؟
رد اتهام سرقت مسئله مهم و پیچیدهای است که برای موفقیت در آن، بهتر است که از وکیل سرقت که دانش و تخصص کافی در این زمینه دارد کمک گرفت.
چه روشهایی برای رد اتهام سرقت وجود دارد؟
روشهای رد اتهام سرقت عبارتنداز، شهادت شهود، ارائه اسناد و مدارک و اقرار شاکی.
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.
حقوق کیفری جرائم علیه اموال
حقوق کیفری جرائم علیه اشخاص