دپارتمان حقوقی
درباره دپارتمان
درباره دپارتمان
با توجه به تغییرات اجتماعی و افزایش چالش های حقوقی که امروزه دست به گریبان اشخاص بی شماری گردیده و همچنین ضرورت پیش بینی این چالش ها و پیش گیری های لازم در خصوص چالش های اجتماعی برای اشخاص حقیقی یا حقوقی و یا نیاز اشخاص به حل مشکلات پیش آمده، گروه وکلای معید بر آن شد از طریق همکاری با وکلای مجرب،متخصص و امین در این زمینه فعالیت حرفه ای خود را پیش ببرد. لذا با ارائه مشاوره های حقوقی تخصصی و پذیرش پرونده های اشخاص،گام موثری در جامعه حقوقی کشور برداشته و با افتخار از هم گامان توانمند این عرصه است که از ابتدای امر تا حصول نتیجه با دقت نظر ، دلسوزی و امانت داری در کنار شما عزیزان می باشد.
موضوعات دپارتمان
موضوعات دپارتمان
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
بهترین روش وصول چک برگشتی چیست؟
برای وصول چک برگشتی بهتر است که شاکی به بانک مراجعه نموده و گواهی عدم وصول دریافت کند و سپس به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کند تا قاضی شرایط را بررسی نموده و در صورت صحت اطلاعات، اجرائیه را صادر نموده و به بدهکار مهلت 10 روزه دهد تا بدهی خود را پرداخت کند.
شرایط برگشت خوردن چک چیست؟
شرایط مختلفی باعث برگشت خوردن چک میشود که عبارتنداز، عدم کافی بودن موجودی حساب، کسر موجود حساب توسط صادرکننده چک، مسدود بودن حساب، صدور گواهی عدم پرداخت و وصول چک، اشتباه در نوشتن اطلاعات چک، عدم تطابق امضا و اطلاعات و غیره.
چه روشهایی برای وصول چک برگشتی وجود دارد؟
روشهای وصول چک برگشتی عبارتنداز، وصول چک برگشتی از طریق اداره ثبت، وصول چک برگشتی به روش حقوقی و وصول چک برگشتی به روش کیفری.
موارد چک برگشتی یا بلا محل کدام است؟
اشتباهات موجود در تنظیم چکها، عدم وجود کد رهگیری برای چک صیادی، کافی نبودن وجه حساب صادرکننده چک، عمدی بودن عدم پرداخت و برداشت از حساب، دلایل رایج برگشت و بلا محل بودن چک است.
بهترین و سریعترین روش برای وصول چک برگشتی چیست؟
از طریق طرح شکایت کیفری میتوان چک را سریعتر نقد کرد اما در کنار آن روش ثبتی نیز به عنوان یکی از بهترین راهکارهای پاس شدن یا نقد شدن چک است.
منظور از چک برگشتی یا بلا محل چیست؟
وقتی که صادرکننده چک در تاریخ قید شده در آن چک از اعتبار کافی برخوردار نیست و مبلغ چک بیشتر از موجودی حساب او باشد، آن چک قابلیت برگشت زدن و در اصطلاح به آن چک بلا محل گویند.
شکایت کیفری از چک برگشتی چه شرایطی دارد؟
شکایت کیفری از چک برگشتی دو شرط دارد که عبارتنداز، دریافت گواهی عدم پرداخت چک ظرف مدت 6 ماه از تاریخ صدور چک و شکایت ظرف مدت 6 ماه بعد از دریافت گواهی وصول چک.
مهلت شکایت کیفری از چک برگشتی چقدر است؟
دارنده چک باید ظرف مدت 6 ماه از تاریخ وصول چک نسبت به دریافت گواهی عدم وصول چک از بانک اقدام کند و ظرف مدت 6 ماه بعد از دریافت گواهی نیز اقدامات لازم برای شکایت را انجام دهد تا بتواند به روش کیفری شکایت کند.
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.