دپارتمان حقوقی
درباره دپارتمان
درباره دپارتمان
با توجه به تغییرات اجتماعی و افزایش چالش های حقوقی که امروزه دست به گریبان اشخاص بی شماری گردیده و همچنین ضرورت پیش بینی این چالش ها و پیش گیری های لازم در خصوص چالش های اجتماعی برای اشخاص حقیقی یا حقوقی و یا نیاز اشخاص به حل مشکلات پیش آمده، گروه وکلای معید بر آن شد از طریق همکاری با وکلای مجرب،متخصص و امین در این زمینه فعالیت حرفه ای خود را پیش ببرد. لذا با ارائه مشاوره های حقوقی تخصصی و پذیرش پرونده های اشخاص،گام موثری در جامعه حقوقی کشور برداشته و با افتخار از هم گامان توانمند این عرصه است که از ابتدای امر تا حصول نتیجه با دقت نظر ، دلسوزی و امانت داری در کنار شما عزیزان می باشد.
موضوعات دپارتمان
موضوعات دپارتمان
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
انواع وکالتنامه از نظر حدود اختیارات وکیل کداماند؟
انواع وکالت نامه از نظر حدود اختیارات وکیل عبارتنداز، وکالتنامه مطلق، وکالتنامه مقید
وکالتنامه چیست؟
وکالتنامه عقدی است که بین وکیل و موکل تنظیم میشود و به موجب آن، وکیل اختیار رسیدگی به امور مشخص شده را به نیابت از موکل، کسب خواهد نمود.
هزینه تبدیل سند وکالتی به سند رسمی بر عهده چه کسی است؟
به صورت کلی هزینههای مربوط به تبدیل سند وکالتی به سند تک برگ بر عهده فروشنده است اما امکان دارد توافقاتی بین خریدار و فروشنده صورت گرفته باشد که هزینه را به صورت نصف نصف پرداخت کنند و یا توافقی دیگر بین آنها صورت گیرد.
برای تبدیل سند وکالتی به سند تک برگ باید چه مراحلی طی شود؟
به صورت کلی مراحلی که برای تبدیل سند وکالتی به سند تک برگ باید صورت گیرد عبارتنداز، مراجعه دارنده سند وکالتی به دفتر اسناد رسمی استعلام سوابق و بدهیهای سند تسویه حساب با شهرداری مراجعه به اداره دارایی و پرداخت هزینه ارسال مدارک به اداره ثبت مراجعه به اداره ثبت و تکمیل فرم و تحویل مدارک مراجعه به باجه پستی اداره ثبت
چرا تبدیل سند وکالتی به سند رسمی اهمیت دارد؟
اسناد وکالتی اعتبار قانونی ندارند و به دلیل افزایش احتمال کلاهبرداری از سند تک برگ، جنون یا مرگ موکل و از بین رفتن وکالتنامه، امکان فروش مجدد ملک معامله شده توسط فروشنده و دلایل دیگر، باید نسبت به تبدیل سند وکالتی به سند رسمی اقدام نمود.
مجازات انکار امضای چک چیست؟
درصورتی که صادرکننده چک به صورت عمدی امضا را انکار کند، باتوجه به مبلغ چک به حبس و محرومیت از دریافت دسته چک مجازات خواهد شد.
عدم تطابق امضا به چه دلایلی به وجود میآید؟
درصورتی که صادرکننده چک دارای چند امضا باشد و یا به صورت عمدی و برای عدم پرداخت وجه چک، از امضایی مغایر استفاده کند.
عدم تطابق امضای چک به چه معناست؟
درصورتی که امضایی که در چک وارد میشود با امضایی که صادرکننده چک در هنگام دریافت دسته چک به بانک تحویل داده است مطابق نباشد، منجر به عدم تطابق امضا خواهد شد.
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.