دپارتمان حقوقی
درباره دپارتمان
درباره دپارتمان
با توجه به تغییرات اجتماعی و افزایش چالش های حقوقی که امروزه دست به گریبان اشخاص بی شماری گردیده و همچنین ضرورت پیش بینی این چالش ها و پیش گیری های لازم در خصوص چالش های اجتماعی برای اشخاص حقیقی یا حقوقی و یا نیاز اشخاص به حل مشکلات پیش آمده، گروه وکلای معید بر آن شد از طریق همکاری با وکلای مجرب،متخصص و امین در این زمینه فعالیت حرفه ای خود را پیش ببرد. لذا با ارائه مشاوره های حقوقی تخصصی و پذیرش پرونده های اشخاص،گام موثری در جامعه حقوقی کشور برداشته و با افتخار از هم گامان توانمند این عرصه است که از ابتدای امر تا حصول نتیجه با دقت نظر ، دلسوزی و امانت داری در کنار شما عزیزان می باشد.
موضوعات دپارتمان
موضوعات دپارتمان
راه های ارتباطی
ارتباط با ما در واتساپ
برای دریافت مشاوره از طریق واتس اپ با ارسال پیام به شماره زیر می توانید با ما در ارتباط باشید
سوالات مطرح شده
سوالات مطرح شده
آیا امکان تأمین خواسته علیه ضامن چک وجود دارد؟
بله، امکان تامین خواسته علیه ضامن چک نیز وجود دارد
نحوه شکایت از چک ثبت نشده چگونه است؟
مراحلی که برای شکایت از چک ثبت نشده باید صورت گیرد عبارتنداز، ثبت نام و احراز هویت در سامانه ثنا، مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی برای ثبت دادخواست، بررسی شرایط و مدارک و دعوت به حضور در جلسه، اجرای حکم پرداخت وجه چک ثبت نشده.
آیا عدم ثبت چک در سامانه صیاد جرم است؟
بله، چکی صیادی که در سامانه صیاد ثبت نشود فاقد اعتبار بوده و عدم ثبت این چکها جرم محسوب میشود.
چرا چکهای صیادی باید در سامانه صیاد ثبت شوند؟
به منظور امنیت بیشتر چکهای صیادی و نظارت مستقیم بانک مرکزی بر این نوع چکها، ثبت آنها در سامانه صیاد الزامی است.
چرا برای درخواست تامین خواسته چک باید از وکیل چک کمک گرفت؟
زیرا وکیل چک به همه قوانین و اقدامات لازمی که در رابطه با درخواست تامین خواسته چک صیادی و قدیمی وجود دارد مسلط بوده و همه فرایند و اقدامات را در مدت کوتاهتری انجام خواهد داد.
شرایط لازم برای درخواست تامین خواسته چک چیست؟
به منظور درخواست تامین خواسته چک باید گواهی عدم پرداخت چک از بانک دریافت شود و درخواست نیز در مهلت زمانی مناسب صورت گیرد.
تامین خواسته چک صیادی چگونه است؟
تامین خواسته چک برای چک صیادی وجود ندارد زیرا شکایت از عدم نقد شدن چک صیادی به صورت صدور مستقیم اجراییه حکم از دادگاه است.
نحوه وصول چک صیادی به چه صورت است؟
به منظور وصول چک صیادی باید ابتدا صادرکننده چک همه اطلاعات چک و گیرنده را در سامانه صیاد وارد و ثبت نموده و سپس گیرنده نیز اطلاعات ثبت شده در سامانه صیاد را با اطلاعات موجود در برگه چک تطبیق داده و بعد از احراز هویت، اطلاعات را تأیید نماید. سپس در تاریخ سر رسید چک میتوان به بانک مراجعه نمود و بعد از استعلام از سامانه صیاد و درصورت کافی بودن موجودی حساب صادرکننده، متصدی بانک چک را وصول میکند.
اپلیکیشن حقوقی معید
برای استفاده از خدمات آنلاین معید، اپلیکیشن معید را دانلود و نصب کنید.